Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:51 | November 4, 2019

Harmoni i hemmet


7 kommentarer7 kommentarer om “Harmoni i hemmet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilket mysigt avsnitt! Tack för påminnelsen om att harmoni är mer än “bara tända ljus”. Vill gärna att vårt hem skall kännas harmoniskt, för hela familjen. Kram! 🧡

  Reply
 • hallååååååå varför uppdaterar du aldrig??? 🙁

  Reply
 • har inte känt för det <3

  Reply
 • Undrar vad du gör nu för tiden när du typ slutat blogga? Om du försörjer dig på andra typer av uppdrag, som vad? Kanske bättre stänga ner bloggen. Du kanske klarar dig på din klädtillverkning?

  Reply
 • Jag klarar mig på min instagram 🙂 har tappat sugen för bloggen lite men tror jag ska komma igång igen.. <3

  Reply
 • Hej Sanne! Vill bara säga tack för påminnelsen om att välja att vara positiv. <3 Jag har haft en tung höst men nu känner jag mig redo att komma på benen igen och jag vill tacka dig för alla tipsen du delar med dig av i din video 🙂 Du är en förebild som verkar så trygg i dig själv och sprider kärlek och harmoni runt dig. Någonting jag ska försöka anamma med. Hoppas du får en fin tisdag. Kram

  Reply
 • Men tack snälla fina <3 vad kul att höra, det gör mig jätteglad både att jag på något sätt kunnat hjälpa dig till att tänka positivt men också att du är igång nu, du är påväg!! Våga lite på att saker lösa sig och din magkänsla är din kompass. STOR KRAM!! <3

  Reply