Lately

En liten update från telefonen. Jag gör ingenting halvhjärtat längre så därav dåliga uppdateringar, jag har haft fullt upp med min instagram, det är den kanal jag lagt mest fokus på på sistone just för att den kanalen verkar vara mest uppskattad (särskilt instastory) och för att jag tycker det är så roligt att kunna vara så spontan och inte ha allt så ”stageat” det passar mig perfekt att bara slänga upp något jag känner för.

Men, bloggsuget börjar smyga sig på… Låt mig gå igenom lite bilder från kamerarullen på mobilen för att se lite vad vi pysslat med på sistone.

Min ”wool coat” är tillbaka i lager, nu finns den dock bara kvar i XXS, XS och S. HÄR hittar ni den. Jag bär XS.

Det har blivit kallt och Frasse gillar inte när jag klär på honom på morgonen, varför är det ofta så? När J gör det går det bra men mig tar han fighten med. Tur han är så gullig..

Mamma och pappa har båda födelsedag i November så vi har firat dom på L’Avventura. Älskar det stället!

Dagen i ära bar jag diadem från Picaspicas.

Mamma gav mig denna tröjan, kunglig känner jag.

Såhär ser det ut när jag hämtar Frasse på dagis… varje dag. Han ligger alltid och kör sina bilar.

Har plåtat med mitt klädmärke!! Nytt släpp nu på torsdag, 21 november. Hurra, längtar!!! <3 Kan tala om att den beiga kappan också är på g in….. den är dock inte likadan som wool coat men all sån info kommer.

Vi börjar komma i ordning här hemma och svärfar gjorde en så fin piedestal åt oss efter att jag frågade om han kunde fixa det. Soffan kommer från Meli Meli och heter Luca Linen Grande och vi hänger där en hel del, en riktig familjesoffa. Älskar den! Ni hittar den HÄR.

Jag har börjat längta något enormt till att åka till Kapstaden igen, jag tror det har lite att göra med att J’s säsong inte ligger bra när det kommer till att åka dit så behovet blir ännu större. Min absoluta favoritstad. Längtar till den dagen vi åker dit, då vill jag att vi ska vara där i minst en månad.

Vi har busat <3 Alltså att få lära känna denna lilla killen är det bästa som hänt mig i livet. Kunde inte förstå innan barn eller när Frans var ännu mindre hur roligt det blir när barnen blir lite större och förstår mer och mer. Helt fantastiskt!!

Jag håller i ett kul event på fredag, vi ses väl? Älskar mina Inuikiis, varmaste och bästa skorna på marknaden.

Processed with VSCO with dog1 preset

Processed with VSCO with dog1 preset

Jag och Carro var på Diabetsgalan, en viktig och fin kväll. Jag som läser till hälsocoach nu läser mycket om diabetes typ 2 just nu. Skrämmande siffror har jag mötts av ifall det fortsätter stiga i den takt det gör nu. En av mina största ångesttankar är att Frans skulle få diabets typ 2, han gillar ju mest köttbullar, korv, bröd, yoghurt (fruktsmak) och blodpudding och det är svårt att få i honom bra mat. Vi lagar egna köttbullar och biffar ibland men då äter han inte, endast färdiglagade. Suck. Nu tror jag inte han kommer att få det men tanken slår ju en när man hör om hur många som kommer insjukna ifall det fortsätter som nu, folk rör sig för lite och äter för dåligt. Hur som helst, en fin kväll med Carro och jag bar min egen design som släpps i veckan ihop med ett blått diadem från PicasPicas.

I fredags åkte vi till Eskilstuna och jag har inte fotat i helgen knappt, jag glömde verkligen bort telefonen! SKÖNT. Nu är vi hemma från Eskilstuna, det är söndag, jag har rensat en massa kassar och väskor och nu när Frans har somnat ska jag plugga. Så kul ska det bli! Puss på er!

14 reaktioner på “Lately”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.