Stomach flu x 3

Okej så denna veckan bjöd på magsjuka, för alla tre. Jacob insjuknade först, sedan jag sist Frans. Det var sådär.. Men, det gick över fort och så fort det värsta var över så har vi faktiskt haft mysiga dagar ihop. Ingen av oss har ju velat gå tillbaka till rutiner då vi inte velat smitta andra så i morgon ska jag träffa folk igen och likaså grabbarna. Frasse verkar sakna föris nu! Han älskar verkligen sin förskola,  så himla roligt för oss.

Såhär såg jag det ut i början på veckan..


Frasse har fått leka av sig i parken, han blev ju pigg direkt.

Ja, så denna veckan har väl inte bjudit på allt för mycket spännande. Vi har hantverkare här hemma så vi har lyssnat på den ljuva stämman av en borrmaskin när vi legat däckade haha. Men, dom är så grymma och det kommer bli så bra så jag ville inte skjuta upp något. Vi har två små projekt hemma i år bara, elemenskydd och en bokhylla, förra året körde vi ju ett stort race och jag får typ lite kalla kårar när jag tänker på att bo i ett kaosartat hem igen, särskilt med ett litet barn, det kände jag tog på krafterna rätt rejält förra hösten. Men nu kommer detta gå fort och det kommer bli så himla bra. Elementskydden är från Bauhaus och dom bygger ut våra fönsterbrädor, dom var rätt smala där nu och eftersom det är högt i tak i vår lägenhet vill man ändå kunna ha lite maffiga grejer i fönstrena och innan vi byggde på dom fick inte ens våra lampskärmar plats.

Ikväll däremot släpper jag en ny kollektion, hur kul?! Festive Season Collection 20.00! BE READY!

Vi har fått hem yttligare lite kuddar vi beställt, jag är ju totalt insnöad på linne.. Dessa är från Sleepo märket är Himla.

Och i morgon håller jag i ett event på NK mellan 17-19 med Inuikii. Kom och träffa mig, Jacob, Frasse, Foppa (Peter Forsberg) Nicole Nordin och grundaren av Inuikii. Så kul! Ni kommer få ta del av härliga rabatter, bra musik, bubbel, snittar, gratis hårstyling (perfekt en fredagskväll) och dom 35 första som shoppar får en grym goodiebag. Vi ses väl? NK, Entreplan.

1 reaktion på “Stomach flu x 3”

  • Cam skriver:

    Kaosartat hem, nejtack ☹️ Har pågående fönsterrenovering sedan två veckor, bor igenspikat 😂 alla möbler på varandra. Påfrestande. Men magsjuka tar nog priset av all renovering ändå. Krya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.