Friday & Saturday

Vi hoppar till torsdagen först, då åt vi min favorit vardasgrätt, J’s speciale, kyckling, sötpotatis, sallad på bladspenat, tomat, gurka, tomat, rödlök, avokado, mango, torkade tranbär och getost (denna) och så creme fraiche paprika chili. Yum! Behövde något näringsrikt och fräscht efter alla dessa konstiga måltider sedan vi var sjuka. Detta avnjöt vi framför Innan vi dör, herregud så spännande det är?!

Den här lille spexaren är bättre nu. Här har han tallriken på huvudet..

Jag höll ju i ett event på NK i fredags som blev superlyckat! TACK alla som kom <3

Vitamin Well såklart!

Mina två supporters kom förbi en snabbis. Här var Frans lite mammig <3

Läder på läder. Toppen är från Zara, skinnleggings egen design HÄR och skorna är mina nya Inuikii favoriter.

Här är jag och grundaren av Inuikii, vilken kvinna!

Åkte sedan hem till killarna och jag och J beställde hem indiskt, frågan är – kommer jag någonsin beställa något annat än Chicken Tikka Masala? Jag är så tråkig. Och vitlöksnaan givetvis.

Igår var J och kikade sin match och jag och J tog tunnelbanan till Sharareh och Arnthor där vi skulle på middag.

Här kollar vi efter tåg, Frans älskar det! Tunnelbanan är riktig häftig.

Jag satte ihop en superfin bukett till värdparet tillsammans med floristen nere på vår gata, visst blev den fin?

J anslöt efter matchen och vi hade en förhoppning om att Frans skulle somnat då. Här hemma lägger vi honom i hans säng mellan 19-20 varje kväll och det är aldrig några problem och tar oftast 15-20 min för honom att somna men när jag skulle testa lägga honom där igår var det starka protester, så ja, han fick vara vaken. Det sjuka var att vi försökte lägga honom från 20.00-00.00 jag borde bara gett upp från början för han låg mest i soffan och tittade på Greta Gris och kom han och kikade läget med oss då och då. Det roliga är, det är verkligen Frans personlighet sedan dag ett, han vill vara med, han är så sjukt nyfiken och skulle aldrig få för sig att somna om det händer något kul! Så roligt hur barn är så olika, vissa hade ju däckat långt innan i soffan men han låg klarvaken i soffan och ville vara uppe. Hur lyckas ens ett så litet barn vara vaken så sent? Haha. I morse sov vi ut hela familjen, han fick ligga mellan oss så det får bli en tidig läggning ikväll!

Såhär glad var Frasse precis innan vi slängde in handduken, han hade inga planer på att sova eller sluta spela piano med Arnthor, han skulle latja vidare!

Men en supermysig och efterlängtad middag, så roligt. Nu är det söndag och vi hänger här hemma just nu. Om ett par timmar ska jag på en akut stödgala för ”Humanity for change Rojava”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.