Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:31 | November 25, 2019

Monday again

Måndag igen! Startade morgonen med en fight med Frans om ytterkläder och sedan traskade vi till förskolan och efter jag lämnat honom gick jag och tränade. Så skönt! Nu hoppas vi på en bra träningsvecka, jag har varit sjuk så mycket på sistone, förskolebakterierna ju galna! Jag trodde inte riktigt på dom innan, jag tänkte att jag som aldrig blir sjuk skulle klara mig men jag hade fel.

Nu är jag i allafall påväg till lunch med pappa. Jag har lite jobb efter det men väldigt lugnt idag, så skönt! Puss på er!


 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här