Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:02 | November 25, 2019

Two snaps

Vilken vacker morgon vi vaknade upp till, det var alldeles rosa ute. Varje morgon känner jag att jag behöver sätta en intention, jag gör det helt oplanerat nu, morgonen tycker jag kan spegla hela dagen. Om jag kliver upp en månad och inte gör saker jag mår bra av, dvs INTE stressa, äta en god frukost, träna och sedan komma igång med dagen då vet jag att det inte är mycket som kan gå fel, jag blir en bättre person, jag kan tänka klarare och reagerar inte på samma sätt när jag har en bra morgon vs en halvdan morgon. En halvdan morgon för mig är när jag vaknar lite för sent, stressar, inte rör på mig alls utan tar mig från A till B med bil eller kommunalt (jag har gärna tid på mig och går) och så har jag ätit något jag vet inte alls ger mig någon energi, totalt näringslös frukost. Då brukar dagen bli liiite sämre och i och med att mitt mindset redan då är lite sämre, om något kör ihop sig tacklar jag det sämre än när jag ser till att få en sådan morgon jag vill ha, för allas skull. Jag vill ju även att Frans ska ha en skön morgon så jag försöker alltid ligga steget före så att han slipper bli inblandad i någon stress. Det sjuka är att hittills sedan Frans började förskolan och vi flyttade in i lägenheten har vi inte haft en enda stressig morgon, så himla bra!!! <3

Jag har spelat in en haul till er idag som kommer upp på fredag som jag tror ni gillar. Nu är det ju Black Week och Black Weekend Erbjudanden till höger och vänster. Vi som jobbar med sociala medier, dessa datum är spikade för många av oss ett år innan då det är en bra tid att nå ut med sina erbjudanden. Ja, det är väl egentligen som att restauranger som serverar julbord har en bra månad i December. Ni förstår, så jag har valt ut några få samarbeten jag verkligen vill göra. Kul ska det bli i alla fall!


6 kommentarer6 kommentarer om “Two snaps”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tänk också på att sätta saker lite i ett perspektiv. Dom flesta av oss har vanliga jobb och familj att hinna med. Jag jobbar inom vården, jobbar två skift och går antingen upp 04:30 och jobbar dagtid, eller börjar lite senare men är inte hemma förrän 20:00 från jobbet. Det finns inget utrymme att det lugnt, det är stress och pendlande i ur och skur. Jag åker alltså bil från A till B eftersom jag bor utanför stan och har 3 mil till jobbet. Det blir förseningar på jobbet, arga patienter och stressade lunchraster. Träna får bli när man hinner har ork, och så ska man hinna med man och barn! Ja, du hör. Se till att uppskatta hur du faktiskt kan styra din tid, och att du har möjlighet att lägga upp din dag med strykfria morgnar och träning! =)

  Reply
 • Samma här! Jag arbetar inom vården, tidiga mornar, sena kvällar, helger, röda dagar you name it. Mannen arbetar dagtid på ett fysiskt tungt arbete. Mannen Skjutsar våra tre barn till skola o förskola kring 06:15. Jag promenerar 40 min til jobbet, börjar 06:45 till 16. Eller så börjar jag 12 när jag jobbar kväll till 21. Mannen slutar 16 o hämtar barn. Jag skyndar mig hem, hinner träffa barnen knappt 2 timmar innan de ska sova. Laga mat, diska, tvätta, Läsa läxor, bada, packa väskor, natta barn. Hinna mysa i soffan m min man.

  Reply
 • Jag förstår verkligen! Du vill jobba kvar så då? Eller hade du hellre sökt ett annat jobb? <3 Tänker om det inte alls känns bra för dig och du vill ha mer tid med barnen. Duktig du är som går till jobbet, det är ju jättebra motion! kram!

  Reply
 • Självklart är det så men vi har också valt våra yrken 🙂 Kan man inte få träna på jobbtid då? Det låter inte som att du vill ha det såhär stressigt och att du hade velat ha en lugn stund <3 Jag uppskattar verkligen min tid, jag försöker planera så gott jag kan till träning 3 dagar i vek men det är svårt ibland, jag får verkligen prioritera! Jag försöker alltid ha perspektiv och förstår att vi har det olika, finns det ingenting som hade gått att göra för att få det lite lugnare? kram!

  Reply
 • Jackan passar dig väldigt bra. Var köpte du jackan?

  Reply
 • nanushka är märket från wakakuu 🙂

  Reply