Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:04 | December 4, 2019

Weekend and beginning of the week

I lördags morse tog vi vårt pick och pack och hoppade på “tåtå” som Frasse kallar tåget till Eskilstuna för dop och familjemys.

Frans är så åksjuk i bilen så detta var betydligt skönare.

Kom fram till en underbar vinterdag!!

Mamma och pappa har så vacker utsikten.

Vi skulle ju på dop så Frasse var finklädd och beundrade sig själv i skjorta hehe. Så stolt!

Mamma höll på och satte upp den här fina belysningen när vi kom. I år firar vi jul i Eskilstuna, vi kör vartannat år.

Jag hade på mig en vit blus och mina egendesignade kostymbyxor till dopet, tyckte det var svårt att klä sig till ett dop nu när det var kallt?

Stiliga killar, Frans blir så allvarlig i kyrkan. Gulligt.

Efter ett mysigt dop och dopfika hos Ida och Johan åkte vi hem till mamma och pappa där farmor också anslöt och så fick supersmarrig dessert, mamma gör sååå god cheesecake, en glassvariant.

I söndags var vi ute på promenad i mammas och pappa område, gick förbi Wäsby. Så mysigt!

Lilleman sov gott i vagnen <3

Rödmosiga killar!

Sedan åt vi sen lunch, pappa slängde ihop någon gryta och jag fick sådan mersmak för grytor. Så gott!

Tittade på ett avsnitt av En perfekt förälder på SVT, så bra och så befriande att titta på. Jag tycker faktiskt inte det är så lätt alltid att vara förälder i nutid, finns så mycket regler och många föräldrar-poliser så ibland blir man förvirrad även fast man oftast vet vad som är rätt och fel.

Sedan åkte vi till tågstation, här står Frans och tittar på folk med sin lille snutte och sitt lamm.

När vi kom hem så ställde jag upp Frans lilla ljusstake han fick av min farmor. Blomman bredvid som ser lite trött ut rök efter denna bilden haha.

Eftersom vi åt sen lunch åt jag och J varma mackor efter Frans somnat. Jag åt varma mackor i ugn, älskar det men hade fel tomtater, hade velat haft stora skivor. Jag har alltid samma på, smör, skinka, tomat ost och oregano. J dissade mina mackor i ugn och klämde 8 toast. Hehe.

I måndags var det dags för föris igen!

Och när jag kom hem efter jobbet och efter ett viktigt möte som pappa och min farbor var med på var jag helt slut, luften gick ur mig och jag hade inga förväntningar på någonting när jag kom hem men J hade städat i ordning och stod och förberedde en gryta!! Mmmm..

Jag har suttit och tittat på denna inspirerande tjejens instagramkonto och sparat massa nyttiga recept inför Jul. Detta lät ju så smarrigt? Denna tjejen bakar väldigt mycket och lägger ut recept som är bra för olika tider i kvinnans cykel. Hon bakar och ger ut information som tex “i fas 3 i menscykeln behöver man boosta med extra fibrer för att detoxa/göra sig av med överblivet östrogren” och då bakar hon nyttigt fikabröd som boostar beroende på var du befinner dig i cykeln. Så duktig! Allt detta gör hon pga hon själv haft hormonell obalans vilket jag tror många kvinnor runt om i landet har..

Såhär ser jag ut mestadels av tiden, jag hoppar i mjukisar så fort jag kommer hem. Ni med?

Och varma sockor, jag fryser jämt.

Små juldetaljer pryder hemmet, dessa små kransar har jag fått av farmor. Så gulliga.

Nu håller dessa två grabbarna på och skrämmer mig. Nu ska vi mysa lite sedan ska vi lägga Frans och laga middag och titta på en föreläsning från min utbildning, J älskar att titta på inspirerande holistiska talare så det blir vår kväll det.


1 kommentarerEn kommentar om “Weekend and beginning of the week”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Sanna älskar din mjukiskläder, varifrån? Tack för fin blogg-:)

    Reply