Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:15 | December 9, 2019

The past days

Låt oss kika igenom min telefon på lite snapshots.

I fredags hoppade jag i en blus från Bubbleroom och mina leather leggings och åkte till Diplomat.

Har även ett nytt skal från fina Michaela Wissen, hon har designat det för Case Factory, där dom flesta av mina skal kommer från. Älskar detta nya, så mysiga färger!

Här är jag och Johanna, vi tog en té och hade det så mysigt. Efter vår lilla catch up så fotade vi i mina läderleggings, preggo eller inte, you need them in your life. Johanna är gravid med tvillingar, hur gulligt?


På kvällen myste vi i soffan framför Idol, Linn kom över till mig, J och Frasse och vi kände att vi mest hade jobbat ihop men nu fick vi lite kvalitetstid ihop. Jag och Linn alltså.

Linn gjorde kräftstoppa och J toast, hur mysigt en fredag? Gott var det! Men jag föredrar fortfarande mackor i ugn framför toast.

I lördags morse vaknade vi upp hela lilla familjen, snart så är J tillbaka på isen då har vi inte helger ihop på samma sätt så vi passar på. Här står J och roddar, gud vad han har varit hjälpsam här hemma nu när han varit skadad. Så uppskattat iom att han är borta så mycket annars <3

Efter frukosten gick till Stockholms bästa bageri, Lillebrors, vi skulle handla julfika för vi skulle få besök senare under dagen.

Jag hann aldrig tvätta håret så det fick bli att borsta det och köra lite torrschampoo, ingen bra hårdag direkt men vad gör det. Jag och Frasse matchade också outfits dagen till ära från Gina Tricot.

Här inväntade vi Alex och Vickan med familjer <3

Efter dom gick hem så myste vi lite i soffan. Alltid med “bappen” snutten och lammis.

Och när Frans somnade åt vi risotto med Linn och hennes kille. Linn fyllde för någon helg sedan och vi kunde inte gå på den så vi tog igen!

Igår, söndag fick jag denna bilden på hur fina ni är, mina kära följare och kunder i min design. Kolla detta, wow!

Igår visste jag även att J skulle och träna mellan 14-18.30 så jag kände att jag behövde göra något för mig själv så jag gick och yogade på Urban OM i 75 minuter, det var HELT fantastiskt skönt. AH. Jag gillade inte ens yoga när jag testade det på gymnasiet men nu så.. det har fallit på plats.

Tycker denna texten var så fin.

Efter yogan åt jag och J risotto left overs, yum. Frasse sov så vi kikade på Djurgården fotbolls “De 10 sista”, så sjukt kul och peppat, jag blir alltid berörd av sport. När Frans vakande gick J och vi myste jag och lillis.

När J kom hem var det mörkt, nähä? Haha.. det blir det klockan 15. Men jag gick och inhandlade lite ingredienser till korvstroganoff. Det var så skönt att komma ut trots regn, så himla friskt och mysigt med alla gatlampor.

Kom hem igen, Frasse somnade gott medan jag lagade middag och så myste vi hemma i soffan framför Hjem till jul, en ny norsk serie, så lättsam men mysig.

Vi körde strogge, quinoa och sallad. Jag var så sugen på det!

Nu är våra elementskydd på plats och gardiner! Vi byggde ju även ut fönsterbrädorna så dom blev bredare, så snyggt att få plats med lite bredare och maffigare grejer i fönstrena när man har högt i tak. Tycker det blev så bra att dom byggde in stuckaturen / snickeriet i elementskydden i alla rum.

Idag jobbar jag och pluggar hemifrån. Såhär mysigt har jag. Jag äter ofta en frukost tidigt och sedan lite mer när Frasse är på föris när jag kommer hem och jobbar, älskar frukost. Nu är klockan 12.14 jag ska köra ett yogapass sedan ska jag äta lunch, vi har rester, älskar rester!!! Puss på er livets härliga människor.


1 kommentarerEn kommentar om “The past days”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Såå fint och mysigt ni har det hemma hos er! Ser så hemtrevligt ut :))

    Reply