Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:33 | December 10, 2019

IT’S SNOWING!

Som jag längtat efter snö!!! Åh så mysigt, nu måste vi bara julpynta lite. Vi har ju tidigare när vi julpyntat när vi bott i Usa då vi inte kunnat släpa runt på allt eftersom vi hyrt lägenheter mellan Sep-Maj så har vi ju inte vetat ens om vi ska tillbaka så det har inte varit värt att lägga julgrejer i ett storage direkt så vi har köpt nytt varje år, jag vet, så pinsamt och så dåligt för miljön men så var det. Vi gav i alla fall bort det varje år!

Nu är det första gången vi har en jullåda nere i källaren, den står givetvis längst in för när vi flyttade in i Sep tänkte vi tydligen inte på att det någonsin skulle bli vinter så där står den nu, stadigt och dammar. Vi måste in där! Det får bli ett mission snarast.

Nu ska jag stänga ner datorn från plugg och jobb, J och Frans kommer hem snart så ska vi leka lite innan jag ska iväg på julbord med vänner, årets första. Puss på er!


5 kommentarer5 kommentarer om “IT’S SNOWING!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här