Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:30 | December 17, 2019

Let’s do a recap

Jag har varit på julbord med vänner på Halwyllska, så mys!!! <3

Jag har börjat använda detta schampoo och balsam från Bamford, det innehåller högpresterande, plantbaserad rengöring blandad med ricinolja för att behålla hårets naturliga vitalitet. Vitamin B5 boostar fukt och reparerar skadat hår medan essentiella oljor som eucalyptus, lavender, pepparmint och geranium hjälper till att rengöra och stärka skalpen. Superbra för mitt hår!! Så glad för det, annars brukar sämre schampoon med massa onaturliga ingredienser i göra håret så himla lent pga av allt skumt i men detta var riktigt bra.

Vi är så glada över vår tavla från Sabina Von Essen, så duktig och gullig tjej! Förtjänar all framgång.

Vår platsbyggda bokhylla är på g, i morgon senast ska den vara klar…

I fredags på Lucia träffade jag upp min lilla “mammagrupp” Bisse kunde dock inte komma pga sjukt barn så det blev jag, Vickan, Alex och Ida. Så mysigt!!

Efter det var vi på luciafirande på Frans förskola, för gulligt. Frans var så himla chill när han satt där utklädd som tomte i luciatåget, fram tills han såg mig… Dom flesta barn i den minsta gruppen tyckte det var lite jobbigt. Nästa år kanske det blir lättare <3

En väldigt gullig tomtenisse måste jag säga med overall under, han såg skapligt bulkig ut haha.

Så lika här <3

Vi har julpyntat! Vi behöver inte gå in på hur jag spikade upp julstjärnan, vi har haft lite svårt att dra ner vår mörkläggningsrullgardin om man säger så… hehe.

Till denna ljusstake ska vi köpa en dimmer så vi kan få ner ljuset lite, jul-ljus måste vara mysigt, inte så skarpt.


I fredags hade vi vänner över på pizzamys.

Och i lördags drog jag på mig min kappa och så mötte jag upp J och Frans efter min Barre så åkte vi till Bromma för julbak hos svärföräldrarna med J’s bröder + barn.

Frans har verkligen sååå blå ögon. Jag har ljusa ögon, mer turkosa, ljusgröna/ljusblå och J har mörkgröna nästan bruna. Min mamma och syster har såhär blå, även J’s bror och morfar.

Igår var jag på Megaformer, det var så länge sen. Jag har ju kört styrketräning med PT i över ett år och tycker det är kul att variera, jag älskar ju Becore, tycker om både megaformer och barre. Gillar även att slänga in lite yoga, är inne i sån träningsfas!

Messade J igår med denna bilden och sa “kul att vi blev stammisar här” när vi flyttade in i vår nya lya så var vi och tog en drink på Tranan innan vi skulle till L’aaventura när jag fyllde 30, då påstod vi att vi skulle bli stammisar där haha. Vi har inte varit där sen dess….

Vår trappuppgång är nymålad och så har vi fått nya namnskyltar. Jag blir glad och pirrig varje gång jag blir påmind om att vi har samma efternamn, trots att det var 2,5 år sedan vi gifte oss <3

Igår var jag på Asiatiskt julbord med vänner på Berns. SÅ gott!!!! Kom hem senare än jag brukar och Frans sov halvkrassligt pga förkylning. Nu ligger jag med datorn på magen i sängen, ska plugga lite samt bocka av lite jobb sedan ska jag köpa dom sista julklapparna. Idag kommer mamma (mormor) upp och ska hämta Frans på förskolan för hon ska vara med honom ikväll när jag ska gå på match, J är tillbaka efter 77 dagar borta så det ska bli superkul. Ville gå och stötta ikväll <3


4 kommentarer4 kommentarer om “Let’s do a recap”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vart kommer den superfina svarta bubbelvasen från?

  Reply
 • Är så nyfiken på om det gick att lösa den skarpa belysningen på adventsljusstaken? Har en likadan och kan inte använda den då man bländas! Och så undrar jag vart den fina ljusslingan kommer från som ni har i fönstret? Tack snälla.

  Reply
 • Vars kommer den svarta brickan ifrån?

  Reply
 • WOW, vilken fantastiskt vacker tavla!

  Reply