Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:14 | January 23, 2020

Lördagsmatch

Lördagsmatch på Hovet kl 18:00 och med min rabattkod Sanne30 får ni 30 % på valfri biljett så köp några nu åt dig och dina vänner och gå och supporta!!

Djurgården gästas av tabell-trean Örebro. Det kommer vara förfest på Hovet i E4 Norra innan matchen och en riktigt publikmatch. För att boka biljetten går man in på HÄR och väljer biljett samt plats och vid orderavslutet skriver de in ”Sanne30” i rutan för rabattkod.

Ses där?

Processed with VSCO with dog1 preset


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här