Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:49 | January 30, 2020

Ellegalan 2020

Den 18 Januari var det dags för Ellegalan. Förra året jag gick så hade jag satt i tandställning, räls samma dag och jag var rätt ovan att prata, äta och skratta haha. Minnen! I år bar jag återigen Valerie, hon är ju definitivt min favoritdesigner när det kommer till festplagg. Hon är faktiskt även en fantastisk person så det är roligt att bära hennes vackra kreationer <3

Här fick jag hem den insydd och redo för mig att använda. Visst är den fin? Årets klädkod på Ellegalan var “Hållbart” så jag bar Valeries klänning som hon burit förut med lite små justeringar bara.

Jag är aldrig ute i god tid när det kommer till att planera mina “looks” Outfit,  hår, smink så någon dag innan galan insåg jag att jag kanske borde göra något kul med håret. Jag har ju långt hår nu, var sugen på en förändring så detta nedan var min inspo!

Så när dagen var här hade jag, Vickan och Michaela bestämt oss för att ses på Nobis hotell på ett rum och äta och bli piffade. Jag blev sminkad av Sarah Grundén vid klockan 11 i Clarins Svit och sedan smet jag till Vickan och Mickis och så beställde vi upp supergoda halloumiburgare, det serveras mat sent på Ellegalan så vi ville försöka stå oss länge. Detta var inte fy skam ska ni veta!

Dashl som jag är ambassadör för skickade över världens gulligaste Magnolia kom och fixade mitt och Vickans hår. Såhär blev mitt hår och smink. Duktiga BeutyPami på instagram gjorde en touch upp på mig. Var supernöjd!

Vi hoppade i klänningarna och tog en liten selfie.

Här har ni mig och designern av min klänning, Valerie. Visst var hon vacker? Det är hon alltid.

Jag fick låna vackra smycken av LWL Jewellery, hur fina? Jag är ju inte så mycket för stora smycken på mig själv men trivdes så bra i örhängen, halsband och ringar från deras märke. Så stilrent.. och det var ju ändå gala så jag vågade brassa på lite extra!

Och det här blev min look! Gravid i vecka 15, så mysigt ändå. Lilltjejen var med i magen på galan! Så konstigt?

Och här har ni mig och tjejerna, såå fina. Tycker så mycket om dom!! Vi hade en grym dag och sedan efter detta smet vi bort mot Galan som i år igen var fin och lyckad. Tack för inbjudan! Jag åkte hem så f0rt galan var slut och la mig på soffan bredvid J i min paljettklänning och åt 4 mackor haha. Preggolife!


1 kommentarerEn kommentar om “Ellegalan 2020”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här