Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:42 | February 8, 2020

GRAVIDSTATUS VEK 17 BEBIS 2

Gravid vecka 17, hurra!!

Mående: Jag glömmer att jag är gravid? Det är status. På sjukhuset i veckan när vi var inne med Frans för att han var sjuk så i bilen påvägen hem så sparkade lillan till och jag hann tänka “ja men gud, där är ju du” det är definitivt en helt ny graviditet, jag har liksom inte tid att fundera lite mycket över vad som händer där i magen.. <3 jag har fullt upp med storerbror!

Cravings: Nej men mackorna fortsätter ju….. Har ni ätit drömlängtan? Oj så gott hehe.

Vikt och kropp: Jag ser ju verkligen skillnad själv även fast det kanske inte är självklart för andra. Mina jeans är INTE sköna och mina high waisted jeans – vi hörs!

Hormoner: Jag är lugn som en filbunke… som senast. Men så gråter jag när något är fint och det är ofta.

Övrigt: Min senaste graviditet så fick jag mycket kommentarer om att min mage inte var tillräckligt stor och folk (andra tjejer) taggade varandra i mina bilder och skojade och härjade om att min mage såg ut som när dom ätit tacos osv osv. När vissa förra gången påpekade att det var något fel på min bebis blev jag faktiskt ledsen och orolig, det var ju mitt första barn och jag tänkte verkligen “är jag normal” “är min bebis normalt stor?” osv. Denna gången när det redan börjats tjata om storleken på magen så blir jag inte ledsen eller orolig, jag bakade en 3,230 kgs bebis som kom 19 dagar tidigt så han var allt annat än pytteliten trots en inte superstor mage – och då beror allt på vem man jämför med. Men, däremot är jag less på näthat och accepterar absolut inget näthat i mina sociala medier så jag markerar direkt, annars kommer det aldrig ta slut.


5 kommentarer5 kommentarer om “GRAVIDSTATUS VEK 17 BEBIS 2”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Sanne, vill bara säga att jag är gravid i vecka 21, och har varit tillbaka och läst massor av dina inlägg från förra graviditeten och även nu. Jag är också liten och har också fått lite kommentarer om det, och det är så skönt att läsa och se att det inte alls behöver betyda någonting. Det har verkligen gett mig lugn att veta att man KAN vara liten men bebisen mår perfekt ändå. Så tack för att du delar trots att du får ta emot mycket skit. Det betyder mycket för andra därute, jag lovar ❤️

  Reply
 • Alltså liten mage! Haha!

  Reply
 • Bra skrivet Sanne! Varför är tjejer så fruktansvärt elak mot varandra? Det här stör mig så fruktansvärt. Vi ska peppa varandra och vara glada för andras skull. I botten utav alla elaka kommentarer och skitsnack är det oftast avundsjuka som speglar av sig.
  Jag lovar dig Sanne, tjejer som har kommenterat såna hemska kommentarer om din mage är endast avundsjuka för att du är petit och snygg.

  Jag är själv liten och har också fått såna kommentarer och vibbar utav tjejer både som gravid och när jag inte är gravid. Självklart blir man först sårad men numera tänker jag att det måste vara avundsjuka det grundar sig på. Många får slita för att få bort gravid kilon medans andra rinner det bara av. Varför kan man inte bara glädjas för andras lycka? Och varför ska man ha rätt till att kommentera andras kroppar? Vi alla är skapta olika och det är väl det som är vackert.

  Fortsätt njuta utav din graviditet och tack för att du är så öppen utav dig. Du inspirerar.
  Kram ❤️

  Reply
 • Men va? Varför ska folk hålla på att vara så elaka? Man blir ju så sjukt ledsen. Jag blev kallad för tjockis när jag var gravid. Det är ju så otroligt taskigt. Då gör vi det finaste och tuffaste man kan göra och så blir man kallad för tjockis eller i ditt fall som lite svullen. Usch. Blev faktiskt ledsen av att läsa detta!😢

  Reply
 • Ska också skriva att du gör ett fantastiskt jobb med att göra en ny liten människa. Ingenting är konstigt med hur din kropp/mage ser ut. Det viktigaste är ju att ni mår bra! 💪💪

  Reply