Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:54 | February 8, 2020

New samples

SS närmar sig, SanneAlexandra Spring Summer 2020 och jag har jobbat på en hel del nya plagg som kommer in på min webshop. Det är ju SÅ kul att designa!

Här om dagen fick vi lite nya samples från lite nya leverantörer. Låt mig visa! Först ut, en helt vanlig basic tröja som jag tycker är så fin. Tunnstickad och så fin i modellen, lite oversize och magisk skärning och detalj i halsen. Passar perfekt ihop med nästa style, min teddyjacka. Hur mysig? Tycker det passar så bra ihop, även ihop med dom nederdelar jag har och som säljer så bra så som mina kostymbyxor och läderleggings.

Till våren / sommaren – detta stickade set. Hur mysigt? Jag älskar den blå färgen men funderar även på beiget.

Det är SÅ skönt och jag kan verkligen se mig bära det med en stor kula på magen men också med sneakers när jag går och drar lillan i vagnen.

Nu kommer mina bästsäljande läderleggings i en ny tappning, dvs ankelkorta och flare! Älskar dom. Dessa är en storlek för stor för mig, jag vill ha dom sitta lite mer loose än min läderleggings men dessa nedan är liite för stora. Can’t wait!!


9 kommentarer9 kommentarer om “New samples”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Coolt med stickade kortbyxor!

  Reply
 • Hej! Har sett många som har dina läder leggings som gravida, men förstår mig inte helt på storleksguiden du lagt upp.. jag är S vanligtvis, men mäter jag “hip” o “waist” så är jag större än xl.. borde jag gå för S ändå (Om ja- kommer den in igen?:), eller eftersom jag är gravid- gå upp till M? Tacksam för svar:)

  Reply
 • Dom är så stretchiga och håller sin stretch super! Jag har min ”true size” skulle nog kunna gå på en mindre stl så köp s om du är s👍🏼

  Reply
 • Tack så jättemycket för svar😊 får hoppas att de kommer in igen😊

  Reply
 • kommer snart 🙂

  Reply
 • Så sant! 🙂 bra hjälp!

  Reply
 • Åh jag håller tummarna för setet i beige, gärna i ett eko naturmaterial som ex eko bomull. Kram!

  Reply
 • Det blåa setet skulle jag nog kunna leva i dygnet runt! 😀

  Reply
 • Visst är det fint, det jobbiga är att vi får bara ta in en färg just nu, så de blir blått eller beiget..? svårt?!

  Reply