Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:46 | February 8, 2020

Saturday with the girls on the team

Förra lördagen hade jag barnvakt!! J hade match och målvakten i DIF’s tjej hade styrt ihop middag på Miss Clara där vi satt i konferensrummet och kunde se matchen. Så bra styrt! Det var superkul att komma iväg och träffa alla tjejerna och se DIF vinna på bortaplan! Hurra!

Jag bar kappa från Wakakuu Icons och väskan är ett nytt inköp från Bottega Veneta som jag spanat på.

 

 

Bubbel, pizza, tjejer och hockey. Så bra fixat. Kan inte bli en så mycket bättre lördagkväll!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här