Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:10 | February 9, 2020

Present till mig själv <3

Som gravid nu känns det som det är svårt att behålla sin stil. Jeansen är tighta och det är svårt att känna sig fin i gravidejeans tycker jag eftersom jag behöver byta ut typ hela min garderob när det kommer till toppar då allt måste vara långt och jag kör ofta kortare toppar och ofta toppar man stoppar in lite i midjan. Längtar till vår då jag kan ha klänningar. Men, jag passar i alla fall på att investera i skor och acceossarer istället som jag kan matcha med i övrigt lite tråkiga plagg haha. Här kommer mitt senaste tillskott!


4 kommentarer4 kommentarer om “Present till mig själv <3”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här