Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:47 | February 13, 2020

Babykaospodden – jag gästar!

Jag gästade babykaospodden förra veckan, så mysigt att sitta och tjattra med Julia! Världens härligaste. Här kommer en liten beskrivning på vårt avsnitt! Hoppas ni gillar. Avsnittet finns där poddar finns, ni kan tex lyssna HÄR.


7 kommentarer7 kommentarer om “Babykaospodden – jag gästar!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • mysigt o sitta o prata om bebisar som faktiskt är det bästa som finns i hela världen

  Reply
 • Vad mysigt! Ska absolut lyssna 🙂

  Reply
 • Äntligen en ny podd att lägga till på listan 😀

  Reply
 • ​Hej!
  Jag tycker att du har sån himla fin klädstil! Jag tar examen nu i juni och har redan börjat titta lite på examenskläder, som man kan ha till ” ceremonin” inte balen. Undrar därav om du har något tips på vad man kan ha på sig då? KRAM!

  Reply
 • Hej! Vet att du frågade Sanne men tänkte bara tipsa dig om min egna studentklänning, en vit blazerdress med ett band i midjan! Kändes helt rätt 😌 Tidlöst, formade kroppen fint, inte så ”avklätt” och framförallt som jag! Såg att det fanns en inne nu på hm, för några hundralappar men såg lyxig ut! Ha det bäst 🙂

  Reply
 • Hej! Super härligt att du mår så bra!

  Reply
 • 4.sex positions http://69sexpositions.com/

  Reply