Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:47 | February 13, 2020

Babykaospodden – jag gästar!

Jag gästade babykaospodden förra veckan, så mysigt att sitta och tjattra med Julia! Världens härligaste. Här kommer en liten beskrivning på vårt avsnitt! Hoppas ni gillar. Avsnittet finns där poddar finns, ni kan tex lyssna HÄR.


2 kommentarer2 kommentarer om “Babykaospodden – jag gästar!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • mysigt o sitta o prata om bebisar som faktiskt är det bästa som finns i hela världen

    Reply
  • Vad mysigt! Ska absolut lyssna 🙂

    Reply