Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:26 | February 13, 2020

Gravidvecka 18 bebis 2

Gravidvecka 18! Veckan magen från en dag till en annan har putat lite!!

Mående: Jag mår fortsatt bra!! Jag fotade ju i veckan en heldag och har verkligen haft fullt upp men jag är full av energi och känner inte för att ligga och vila utan blir glad av att hålla igång. Det känns bra just nu. Jag glömmer i alla fall inte lika ofta att jag är gravid för nu sparkas hon varje dag, jag blir påmind både under dagen och på kvällen, det är så mysigt. Min syster Linn fick känna på en liten spark, så gosigt. Undrar vem den lilla tösen är?

Cravings: Som sagt, bullar, glass, bröd hade jag gärna ätit varje dag. Jag är inte strikt med kosten just nu men jag försöker att inte äta sånt varje dag. Någon måtta får det vara!

Vikt och kropp: + 3 kg!

Hormoner: Jo men dom är ju där, känsligare definitivt. Fick höra om en hemsk sak som hänt några jag känner igår och blev såå illa berörd, det hade jag blivit ändå men jag är inte mottaglig för hemska saker för tillfället, alls. Blir så ledsen!!

Övrigt: Jag drömmer precis som senast helt galet mycket och konstiga saker, oftast är det Jacob som träffar någon ny, det var samma sist, då drömde jag att han blev ihop med både den ena och den andra haha. Jag vet inte om det är något biologiskt kring att man är så rädd att bli lämnad ensam som gravid? Who knows. Jag saknar också att träna!! Jag har ju varit så himla förkyld så jag har hållit mig borta, nästa vek hoppas jag på att komma igen!

Så, detta var magen i veckan, nu syns den ju lite!!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här