Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:01 | February 13, 2020

SA fotografering!

I tisdags fotade jag två nya plagg i shopen (kanske 3 faktiskt! fick ett sent sample!) trots att jag var SUPERförkyld, jag vet helt sänkt egentligen men klev upp i ottan, tog en alvedon, nässpray och bet ihop. Jag har verkligen inte tid att skjuta på plåtningen men det lustiga var att trots att vi fotade väldigt mycket utomhus i kylan så mådde jag faktiskt bättre när jag vaknade i onsdags! Så bra! Lite som när jag var lite oftare på fest, då kunde det ge sig efter en festkväll haha. Lustigt!

Hur som helst så fotade vi först i studio hos en tjej som heter Natascha som var superduktig. Gillade verkligen henne! Så bra tjej med så bra energi. Jag sminkade mig själv och fixade håret, jag gillar ofta att fixa mig själv för att få känna mig som mig själv. Jag kanske är löjlig. Men just när det är ens egna varumärke och när man är sitt varumärke så blir det så viktigt att det känns äkta och trovärdigt när jag plåtar, det är liksom ingen av mina följare som köper att jag sitter i perfekta lockar med röda läppar i en festblåsa, det är inte riktigt jag.. särskilt inte längre haha.

Så här plåtade vi mina “Cropped leather pants” som är jättelika mina leather leggings som är en bästsäljare. Dessa är ungefära likadana men nytt lite hårdare material för att få dom att upplevas mer som en riktig byxa och så är dom ju korta och lite flare nedtill. Älskar dom!

Här fotade vi en hel look, en ny topp som kommer in samt min teddyjacket och skinnbyxorna. Älskar!! Vi fotade kampanjbilder efter vi fotat i studio och då hade vi bokat Angelica, en vän till mig som är SÅ duktig. Helt magisk faktiskt. Vill att hon ska fota mig och min gravidmage och Frans när jag är långt gången! <3


3 kommentarer3 kommentarer om “SA fotografering!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej,
  Vart kommer dom snygga sneakers från? 🙂

  Reply
 • Är så sugen på dessa byxor men kan du visa lite vilka skor som funkar bra till? 😍😍

  Reply
 • veldig fine bukser, synd de kryper opp på leggen når man sitter, hadde kjøpt om buksa ikke var så kort!

  Reply