Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:45 | February 13, 2020

Shopping för min lilla mage!

Ok mamas to be – låt oss snacka lite kläder! Och ni som inte är gravida, ni kanske älskar kläderna ändå, det hade jag gjort. Först ut, jag har beställt hem två par gravidleggings från Spanx, dessa och dessa. Älskar båda, så sköna att dra upp till bröstet haha! Kommer bo i dom hela graviditeten, eller dom kanske iof blir varma i sommar men dom kommer nog passa hela vägen, för sköna.

Men igår så smet jag in på Zara och shoppade lite passande för magen. Jag har ju planerat att ha en liten “boho-gravid-look” hela våren och sommaren, tills jag föder haha. Därav förlängde jag mitt hår, sen ryker det nog igen!

Visst var detta mysigt? Stickad tröja HÄR, kjol HÄR.

Och min favorit, min mage poppade verkligen i denna klänningen. Älskar färgen! Klänning HÄR och kofta HÄR.

Köpte också lite annat fint ni får se på. Så mys med en liten kula ändå, faktiskt kul att handla vårkläder med en liten kula.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här