Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:19 | February 23, 2020

Mina leather leggings tillbaka!!!

NU är mina bästsäljare tillbaka i lager. Mina läderleggings, kanske världens bästa byxa? Både som inte gravid, vilket dom är designade för men faktiskt också för gravida då dom är så otroligt stretchiga. Jag får meddelanden varje vecka om hur mycket kvinnor gillar sina läderleggings, en tjej hade klickat hem sitt tredje par förra veckan. Galet!

Om du ska köpa ett par – gå ner en storlek!! Dom är stora i storleken och väldigt stretchiga. Ni hittar dom HÄR.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här