GRAVIDVECKA 19 & 20 BEBIS 2

Nej men nu är vi halvvvägs hört ni!! Underbart. Nu kan vi räkna neråt istället för uppåt! 50 % är avklarat och jag kan faktiskt inte förstå var tiden tog vägen?! Men så himla roligt att vi redan har kommit så pass långt!

Mående: Vecka 19 och 20 har varit två bra veckor. Jag mår bra! Har känt mig lite tröttare på kvällarna, runt 21 är jag liksom out haha. Jag blir då påmind om att jag bakar en liten dotter! Jag har ju inte tränat på en månad nästan och har inte haft några sammandragningar alls men så spelade jag paddel för första gången i söndags och sedan hade jag sammandragningar i typ 15 minuter sen gav det sig. Annars är energin och humöret på topp! Inget att klaga på.

Cravings: Inget speciellt? Jag är bara väldigt väldigt hungrig, särskilt på kvällarna och även när jag vaknar på morgonen. I morse hade jag ”sovmorgon” eller jag sov hos min syster och hennes kille så ingen annan att tänka på (läs en liten Frasse som ska till föris) men jag vaknade 07.20 kissnödig och hungrig!! Men, den enda cravingen är väl egentligen mackor.

Vikt och kropp: 3-4 kg, precis min senaste graviditet. Efter vecka 13 är mina graviditeter nästan identiska.

Hormoner: Nej men stabila skulle jag säga!

Övrigt: Alltså lillan är stark? Vi hade vårt sista ultraljud i måndags, rutinultraljudet och allt såg bra ut och min moderkaka som tidigare låg långt ner vilket hade resulterat i att jag inte hade fått föda är nu flyttad, den låg i framvägg nu. När jag var gravid med Frans låg den i bakvägg. Hur som helst, jag ser henne genom mina byxor när hon sparkar?! Helt galet. Stark tjej. Hon röjer runt och jag känner henne flera gånger om dagen och både mamma, Linn, J och andra har fått känna hennes små sparkar.

Nu på rutinultraljudet fick vi lite bilder, tycker hon är så lik Frans (och mig) över munnen redan haha?

Här har vi magen halvvägs!

Här var jag halvvägs med Frasse!

Lilla S tyckte i alla fall vi skulle hålla ut nu och vänta, hon har det fint hälsar hon!

1 reaktion på “GRAVIDVECKA 19 & 20 BEBIS 2”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.