Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:49 | February 27, 2020

Ikväll 20.00 lanserar jag två nya plagg!

Ikväll 20.00. Teddyjackan kommer i 2 storlekar, XS/S och M/L. Jag bär den minsta så välj storlek också beroende på hur du vill att sen ska sitta, dom är oversized. Mina cropped leather pants är precis som mina läderleggings stora i storleken, GÅ NER en storlek!!! Puss på er.

www.shop.sannealexandra.se


2 kommentarer2 kommentarer om “Ikväll 20.00 lanserar jag två nya plagg!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så snygg! Vart kommer dina snygga sneakers ifrån?

    Reply
  • Var kommer dina snygga sneakers ifrån? Är förresten helt kär i dina skinntights, köpte dom för en månad sen o det är som bästa jag nånsin testat, så sköna!!! O snygga så klart! 😏

    Reply