Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:53 | March 29, 2020

Karantändagar

Vilken märklig tid det är att leva i. Man kommer då alltid minnas detta. Vi var varit sjuka i 10 dagar och låst in oss hos mina föräldrar i Mälarbaden. Vi var ca 15 pers på kalas hos min kusin för 2 veckor sedan och efter det var alla förutom typ 4 sjuka, alla med hosta och feber. Nu är dom flesta av oss bättre men pappas sjukdom har gått över i lunginflammation och min syster insjuknade igår kväll igen, så tråkigt. Vi hoppas vi alla är helt friska snart. Jag och J har i alla fall varit symptomfria i 4 dagar nu, Frans var bara dålig en natt med feber och hosta tack och lov. Nu när vi i alla fall mår bra lilla familjen tar vi en dag i taget, försöker fokusera på det positiva i vårt liv och ta varje dag för vad det är, mysa utomhus, umgås, äta gott, se på bra serier, läsa, ja ni förstår.. Sådant man mår bra i själen av.

Här kommer en liten vlogg från karantänen i Eskilstuna.


9 kommentarer9 kommentarer om “Karantändagar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Krya på er allihopa! Det är så mysigt att läsa dina blogginlägg eller i detta fall titta på en vlogg 🙂 Kram

  Reply
 • Hej sanne! Vart är din fina gråa skjorta/tröja ifrån? Kram

  Reply
 • Vad jobbigt. Krya på er <3

  Reply
 • Usch så jobbigt. Men kloka beslut. Stay safe- skydda er å andra och kom ihåg att vara extra noga att ej träffa andra förrän helt symtomfri alla i minst två dagar. Stora som små. Så tråkigt med din pappa- det är precis detta som är så läskigt med denna period- man vet inte vad man får för bacill 🦠, covid eller annan influensa, och precis som det blev för din pappa så vet man aldrig vem som drabbas hårt. Ta hand om er, krya massor och tack att ni med så mkt inflytande visar hur man bör bete sig dessa tuffa tider, kram!

  Reply
 • Tur att det är så härligt väder att man åtminstone kan vara ute och njuta!

  Reply
 • Hej, hoppas att ni mår bättre nu och piggnat till lite.

  Reply
 • Så mysig vlogg 🙂

  Reply
 • Vad jobbigt! Krya på er!

  Reply
 • den här vloggen ha jag helt missat! även fast att ja följer din kanal. måste genast titta! 🙂 hoppas de kommer upp ännu mer vloggar, tycker om att se mer av dig i rörligt material.

  Reply