Recipe

Här kommer receptet på torsken jag gjorde här om dagen. En smarrig vardagsrätt!

Detta recept är för 2-3 personer beroende på hur mycket man äter. Jag gjorde detta till mig och Mr och det tog slut men han äter ju en del. Du behöver;

– Ett torskblock

– Råris

– En stor creme fraiche och en liten

– Citron (antingen färsk eller sådan i plast som det finns citronsaft i)

– Citronpeppar

– Parmesan

– Räkor

– Körsbärstomater

Lägg torsken i en form. Ta en bunke och blanda en stor creme fraiche + den lilla, häll i massor med citron och citronpeppar. Smaka av, det ska smaka både citron och lite kryddor. Jag hade i säkert en halv sådan citronsaft (hade en sådan i plast) och kryddade på ordentligt. Rör om och häll över fisken. Häll bort saften från räkorna och strö över dom över fisken och såsen, du väljer hur mycket du vill ha, dela körsbärstomaterna, jag delade dom i tre och lägg över dom. Citronpeppra lite till på ”täcket” och ös på med riven parmesan. In i ugnen och låt stå i ca 40 minuter, du får se efter och titta hur fisken ser ut. Jag körde min på 250 grader och fick ta ut den efter ca 40-45 minuter, tog lång tid. Serveras med råris och en god sallad. Klart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.