Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:51 | November 20, 2012

SAN FRAN.

Jag springer runt i Simons tisha idag. Var iväg på gymmet och körde ett mördarpass som jag trodde skulle få ordning på den här dagen men det vet jag inte..

Låt oss säga att denna dagen inte hamnar i någon bra kategori bland mina dagar. Jag förstår inte, det har varit alldeles för många dåliga dagar på senaste tiden, jag ogillar det skarpt men det ena brukar ju leda till det andra så är det något stort som ligger och gror brukar småsaker kunna störa en mer än annars. Guess it’s life! Jag brukar nästan aldrig vara såhär tankspridd, jag är glad och så men jag har ont i huvudet av alla jobbiga tankar som flyger omkring.

Any ways, jag ska fortsätta pricka av min att-göra-lista och slänga ihop en god tortellinigratäng. En kaffe på det sedan ska jag försöka rycka upp mig lite, mina tankar gör ju ingen nytta oavsett. 

LOVE, S

// This day is not a very good day. My thoughts are killing me.. Im over thinking and i can’t help it. Gonna make some nice food and have a nice cup of coffee… hope that will make me feel a little better.


0 kommentarerGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.