MENU
15:32 | July 31, 2013

SAMSOE & SAMSOE

Okategoriserade

Förlåt mina fina!! Jag har blandat ihop märkena, jag har sagt till er att min nya blåa kjol kommer från Modström. Det var en läsare, med bättre koll än mig som talade om att det är Samsoe & Samsoe och det stämmer!

Det sjuka är att jag och butiksbiträdet i butiken där jag köpte kjolen stod i säkert fem minuter om märket Modström för att vi båda uppenbarligen fått för oss att det var det? Haha. Sjukt! NU vet ni i alla fall att den kommer från Samsoe & Samsoe och HÄR kan ni klicka hem den i lime.

// Sorry, my skirts comes from Samsoe & Samsoe, i told u it was Modström, my bad.

 

2 Responses to “SAMSOE & SAMSOE”

  1. Elin on

    Åhh va bra att få veta vart dom kommer ifrån! 🙂 men vart köpte du dina? 🙂 och har du någon länk till den mörkblåa annars? 🙂
    Älskar din blogg!!!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)