MENU
12:53 | November 30, 2013

WORK MODE.

Okategoriserade

I morgon ska min kollektion plåtas i studio. Så extremt spännande och kul. Jag tänker inte dela med mig av för mycket eftersom jag lanserar sajten i veckan, det är ju så snart!

Här kommer lite inspiration. Jag gillar denna bilden, det är Miranda Kerr för Mango. Jag gillar enkelheten, Mirandas uttryck, känsla, hår & make. Nu ska jag leta vidare inspiration och planera exakt styling för mina plagg. HUR kul är detta då? Det roligaste som finns.

Miranda-Kerr-Mango-Vara-2013-9

2 Responses to “WORK MODE.”

 1. Romiyana on

  Åhhh can’t wait! Har längtat så länge! Vad ska den nya podden handla om Sanne? Btw så gör ni båda ett så bra jobb med er podcast. Era svar till oss läsare hjälper definitivt, dessutom tycker jag att “vänner” avsnittet var grymt!! 😀

  Reply
 2. Ida on

  all lycka till nu och jag är övertygad om att de kommer bli helt perfekt! så som du slitit! Kan inte bärga mig tills sajten är uppe så jag kan få bära dina egna handplockade plagg! kram

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)