Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:09 | May 27, 2014

TODAY’S.

Jag är superbusy idag. Har varit hos doktorn, jobbat & nu har jag fått hem alla samples på sommarkläder så jag har gjort kaos i vardagsrummet med kläder över allt, provar, känner, provar igen, ser hur allt passar ihop, provar storlerkar. Ja ni förstår hur min dag/kväll ser ut! Lite att stå i men SÅ roligt! Varvar detta med att mmsa med mina vänner för att se vad dom tycker… Smakråd.

Kika in här senare så får ni se en sneak peek…

Såhär ser jag ut idag, simple as that.
Jacka Zara, Skjorta SanneAlexandra, Jeans Hollister, Espadrillos Chanel, Väska Balenciaga, Sunnies Alexander W.

itsme meeee meeeeshirt

1 kommentarerEn kommentar om “TODAY’S.”

    Hej! Tänkte fråga vart du köpt dina espadrilles från Chanel? 🙂

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.