MENU
12:35 | June 28, 2014

PEDICURE.

Okategoriserade

En liten pedikyr med gellack på tånaglarna och nu är jag redo för vacccaay! Körde mitt sista jobbpass innan semester igår kväll och hem till våra gäster. Mys!

Nu sitter vi alla & chillar. Tänkte snart ta en PW upp för berget för att röra lite på mig innan vi tänkte ta en öl innan matchen idag, sista matchen innan ledighet. Yay! Bra lördag. Nu ska jag snöra på mig träningsskorna! Heja! Ikväll inleder vi semestern med drinkar på vårt favoritställe Udda.

IMG_1270 copy IMG_1273 IMG_1295 IMG_1297 IMG_1285 IMG_1308 IMG_1307 IMG_1311 IMG_1320IMG_1321

7 Responses to “PEDICURE.”

 1. Anna on

  Heej,
  En liten fråga.. Var gör du pedikyr i Sundsvall? Har sökt ett bra ställe men inte lyckats hitta något som känns riktigt fräscht!
  //Anna

  Reply
 2. Klara on

  Hej! Jag undar om någon jobbar med webshopen nu när du har semester? Jag skickade in en retur för en vecka sedan, men jag har inte fått någon bekräftelse på att ni mottagit den.. Jag vill ju ha mina pengar tillbaka så småningom 🙂 Ha en fin semester!

  Kram! /K

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)