MENU
18:31 | September 29, 2015

ORDER.

Okategoriserade

Idag ska jag lägga en stor jag inte tar in denna kommer jag själv att bära den på Nyår. Jag har gjort en annan klänning till Nyår som jag kommer att ta in men denna velar jag på. Skulle ni bära den på Nyår?

// Would you wear it for New Years?

11062423_10154196684258906_7652862724828873903_n

 

22 Responses to “ORDER.”

 1. Louise on

  Gillar typ allt på din shop men denna föll inte riktigt mig i smaken. Eller liksom, assnygg men lite som alla andra partyklänningar på Nelly typ 🙂

  Reply
 2. Amanda on

  Tycker den är fin, men jag tycker att den påminner väldigt mycket om paljettklänningarna Rebecca Stella designat till just nyår.
  Men följ magkänslan. Är ju aldrig fel med en snygg paljettklänning. Tycker dock den ser kort ut.
  Ha en bra dag! Älskar din blogg.

  Reply
  • Sanne Alexandra on

   ja det är samma tyg tror jag 🙂 lite olika i övrigt. ville kolla med er vad ni tyckte, har lite annat jag tror mer på eventuellt.. kram!!

   Reply
 3. Hanna on

  Har köpt från din sida och tycker din stil generellt är superfin. Men den här faller inte mig i smaken. Lite för mycket med både stark färg, paljetter, kort och axlarna. Och liknande finns på nelly, asos, gina osv. Men supersnygg på dig!

  Reply
  • Sanne Alexandra on

   ja det är nog samma fabrik men dom är inte så lika.. min är inte öppen bak samt är det axelpuffar i axlarna på min och lite annan style men det är samma material 🙂 tror inte jag kommer ta in den men jag gillar den litegrann ändå, kanske bär den själv på nyår 🙂 kram!

   Reply
 4. Hanna on

  Som du skriver ovan så är den inte exakt likadan som Rebecca Stellas klänning, dock var det samma tanke som slog mig så fort jag såg bilden! Lik till både färg och modell. Om fler reagerar på samma sak så är det förmodligen så, till en viss del i alla fall. Och därför, för märkets skull, nja.

  Reply
  • Sanne Alexandra on

   sant 🙂 tycker denna jag designat är med lik Balmain som jag inspirerades av men iom att mönstret är likt Stellas så är det bättre o köra på lite annat! I agree. Kram

   Reply
 5. Malin on

  Ser att många skriver att den är lik rebecca Stellas. Själv tänkte jag dock direkt på balmains variant! Så tycker den är riktigt fin trots att den är lite tight å kort för min smak 🙂

  Reply
 6. Jennifer Klingvall on

  Superfin! Hade gärna beställt hem den, dock är den för kort för min smak med. Önskar att fler klänningar var något längre för ett mer elegant intryck men annars var den superfin! Duktig du är 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)