MENU
19:17 | May 30, 2016

NEW HAIR CUT

Beauty by ME.

I did it. Ja! Idag rök en decimeter och nu har jag axellånet hår. Therese både färgade och klippte mig idag, så skönt med en uppfräschning. Färgen är SÅ fin och håret känns verkligen inte som mitt, det är så mycket fylligare och fräschare än vanligt haha. Ni ska få se före och efter bilder, ville bara kika in och säga att jag tog steget. Vi får se om jag kapar lite till, jag ska först känna på detta. Vet ni vad? Det känns inte alls konstigt, än så länge tänker jag knappt på det.

Nu har jag inhandlat en värmeborste så att jag kan börja styra upp håret lite, jag ska vara den där tjejen med fönat hår jämt har jag tänkt haha. Wish me luck!! Jag som bara går ur duschen, borstar det och låter det självtorka.

Vad tycks? Puss på er!

// So I did it. Feels good. What do u think? =)

Skärmavbild 2016-05-30 kl. 19.11.56
Skärmavbild 2016-05-30 kl. 19.12.40 Skärmavbild 2016-05-30 kl. 19.13.00

9 Responses to “NEW HAIR CUT”

    • Sanne Alexandra on

      Tack! Nej nu fönade hon det bara och sedan skruva till håret med plattång men föna och sedan slänga över det på ena sidan 🙂 kram!

      Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)