MENU
10:51 | July 31, 2017

Snapshots Sorrento

Honeymoon

Jag skriver ju just nu till er om vår bröllopsresa till Italien och tillägnar varje plats ett inlägg med information om vad vi gjorde, var vi bodde och hur vi upplevde det, allt för att ge er alla våra bästa tips samt do’s and dont’s.

Men utöver detta slänger jag upp ett snapshot-inlägg i anslutning till mina inlägg kring varje stopp. Jag har ju knäppt en massa bilder med telefonen som jag såklart vill dela med er.

Så, följ med till Sorrento genom min kameralins på telefonen. Följ med till det fina hotellet, till poolen, till en Aperivo, till den lilla hamnen med färgglada hus, till Da Emilia där vi fick det bästa bordet och åt gnocchi i solnedgången.

Jag bar topp från H&M, kjol från MQ. Jacob bar en skjorta från All Saints.

// I write very informative about all the stops we did in Italy on our honeymoon but except that Ill post some snapshots from my iphone just to make it all more personal. Enjoy xx

One Response to “Snapshots Sorrento”

Leave a Reply

  • (will not be published)