MENU
17:49 | September 22, 2017

PATINA LUNCH

Uncategorized

2 Responses to “PATINA LUNCH”

 1. Josefin on

  Betydligt finare höst där än här, härligt☀️ Hur äter du? Är du en tjej som kan äta allt utan att gå upp i vikt? Hur tränar du? Gym? Joggning?

  Reply
  • sannealexandra on

   Ellerhur! Så mysigt. Jag äter väldigt varierat, nyttigt och onyttigt. Jag skulle säga mer nyttigt än onyttigt! 🙂 Ca 80 % nyttigt och 20 % onyttigt och så har jag ätit så länge jag kan minnas. Vissa dagar kanske det blir 50/50 men över lag! Jag kan nog äta vilken mat som helst utan att lägga på mig tror jag, om jag tex skippar träning en hel sommar och unnar mig mycket mer lägger jag inte på mig, har inte gjort det hittills iaf! Jag tränar Barre 3 dagar i vek och försöker få in lite vardagsmotion 🙂 kram!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)