Andra trimestern och bebis kön // Second trimester and gender

Då går vi in i andra trimestern, så spännande. Vecka 15, hej, du är välkommen! Vi har en enormt spännande vecka framför oss, på fredag får vi veta vad det är för kön på vår bebis, vi får se när vi väljer att gå ut med det. Jag är bombsäker på att det är en kille, det har jag varit sedan första ultraljudet, det är bara en känsla. Vad tror ni?

I andra trimestern så sägs det att man ofta börjar få tillbaka sin energi och att man börjar må bra igen. Andra trimestern ska väl vara den tid man mår som bäst har jag hört! Jag har haft turen att må väldigt bra och har haft bra energi men jag ser så mycket fram emot denna trimestern ändå, trots att det kanske inte gör så stor skillnad på mitt mående, om jag inte plötsligt börjar må dåligt. Man vet ju aldrig. Det är bara så himla spännande detta med att vara gravid, en helt ny värld som öppnar sig och snacka om att det var mycket jag inte kunde? Eller kan nu heller för den delen!

Jag är så enormt tacksam över att jag har fått må såhär bra, jag är för sjutton på resa i LA just nu och var ute på en klubb igår med tjejerna, inte för att det är att gå ut som jag vill prioritera och jag smet ju tidigt men det känns ju inte som jag väntat mig att vara gravid? Jag tackar för mitt välmående och är på riktigt helt chockad över det <3 Jag mår egentligen inte annorlunda än innan, jag är bara mer ego skulle jag säga haha, fy vad hemskt det låter men gud vad mycket jag funderar över vad som händer i min kropp, tidigare funderade jag inte så mycket på sånt alls, jag bara levde på. Men jag försöker i och med att jag mår så bra leva på som vanligt, jag äter när jag är hungrig, vilar om jag är trött (det var länge sen nu!) och tränar på och lever som vanligt förutom att skippa vissa saker jag inte får äta.

Nu idag spenderade vi vår söndag med promenad, brunch på Toast och häng i Malibu. Jag provade superfina gravidjeans från Paige, länk HÄR men ska inte köpa dom förrän jag gått upp lite mer, jag måste köpa en våg, har inte ägt en på år och dagar.  Just nu kan jag ha mina jeans så ska passa på att använda dom tills jag inte kan ha dom mer! Ni hittar dom HÄR. Jag är superkräsen med jeans över lag men dessa var fina. Det är dock så svårt med storlek, dom sa åt mig att ta den storlek jag brukar ha på jeans för att dom är töjbara i midjan och vid höfterna men jag vågade inte, jag lär ju lägga på mig över benen och höfterna så jag avvaktar.

Något jag istället köpte var detta fina mjukisetet nedan från Wildfox. Hur mysigt? Så sjukt skönt och jag vet att jag kommer att bo i det. Ni hittar byxorna HÄR och tröjan HÄR. Likadant här var det svårt med storlek men jag köpte XS för det var så stretchigt och tröjan pösig.

Hur tänkte ni med kläder? Några tips på hur man kanske kan tänka när man shoppar något? Det enda jag känner rent spontant är att jag vill gå runt i mjukisar haha.

// Getting in to week 15 of my pregnancy and the second trimester, so exciting. I never thought that it was so much to learn, this is whole new world for me. I love it! It says that the second trimester is the trimester when you’re feeling great and get your energy back. I’ve been blessed with a super good pregnancy so far, I have a lot of energy and I just can’t believe im in LA with friends and living my normal life. I really don’t have any symptoms, I feel normal. So grateful though to be able to live fully. Today we have been brunching at Toast and then we went to Malibu, love Malibu. I walked in to Paige store and tried materinty jeans, I loved them!! I just think I should wait until I really need it, right now I can wear my regular jeans. But after that I walked into Wildfox and couldn’t resist the tracksuit below. Omg I love it and Im sure I’ll wear it all the time.

 

13 reaktioner på “Andra trimestern och bebis kön // Second trimester and gender”

  • Annika skriver:

    Jättefint mjukisset! Hade jag lätt knatat runt i =) har 2 barn och gravid första ggn under vår sommar, andra höst vinter. när jag var gravid under samma period som dig satsade jag på gosiga polotröjor . finns så mysiga ull/kashmir tröjor nu som är långa, som en bylsig klänning. schyssta leggings till. varför inte kashmir??även gosiga koftor med ett långt linne under. perfekt!
    ska bli så kul att följa dig! massa kramar!

    • sannealexandra skriver:

      Ellerhur! Så skönt också 🙂 Grattis!! Ja så sant, bra tänkt, jag ska spana lite på det!! Sånt funkar ju att ha lite oversize efteråt också. Tack! kram

  • Sara skriver:

    Men åh, älskar dom här inläggen! Tycker alltid du verkat som en varm och härlig person men när du beskriver dina tankar och känslor såhär så blir det liksom ännu varmare och personligare. Mina barn är två år samt tre månader och sambon säger att det är lagom med två. Jag har egentligen hållit med men känner redan nu att jag inte riktigt är klar än! Om man nu ens kan få ytterligare ett barn förstås. En graviditet och förlossning till får jag nog önska mig i framtiden… haha. Stor kram och tack för en ÄNNU mysigare och härligare känsla i bloggen <3

    • sannealexandra skriver:

      Vad roligt! Jag är så flummig när jag skriver, bara skriver det som jag tänker på 🙂 så stort tack med feedback! Vad glad jag blir <3 Vad spännande för er och grattis till två! Tack! kram

  • Jonna skriver:

    Min magkänsla säger att du får en liten tjej. Svårt med kläder, jag tycker det är snyggt att köra tighta lite längre klänningar som framhäver lilla kulan. Annars tycker jag asos är dom som har finast Mammakläder! Jag har satsat på att köpa lite underdelar och kan ha dom flesta av mina vanliga tröjor och blusar 🙂

    • sannealexandra skriver:

      Åh spännande, snart vet vi! Ja sant, så fort kulan kommer vill jag nog bara ha tight nästan men just nu är jag så sugen på allt som sitter loose haha!! Ja, asos älskar jag , de ska jag spana mer på snart!! KRAM o tack!

  • Natalie skriver:

    Hej Sanne, undrar bara om du oroar dig mycket för om barnet är ”friskt”? Och hur du isåfall hanterar det? Blir själv så nervös om allt man ser och läser. Kromosomavvikelser, hjärtfel, hjärnskador, missbildning osv…
    Så jobbigt ämne 🙁
    Stor kram!

    • sannealexandra skriver:

      Hej 🙂 Nja inte så. Jag gjorde kubtest och blodtester för två veckor sedan och allt såg bra ut så utgår från att allt såg ”normalt” ut sedan har man ju aldrig några garantier så vi försöker bara njuta av graviditeten nu och hoppas att vi alla förblir friska 🙂 Just nu är jag, J och bebis friska så just nu är det de enda vi kan utgå från så vi försöker göra det. kram!!

  • Elle skriver:

    Heeej! Grattis! Gud vad underbart. Följt din blogg läääääääänge, sen du gick stylistutbildningen så typ 10 års jubeleum snart 🙂 nej men nästan 🙂

    Fick själv min lilla bebbe för 1 år sen :-), en son och han ligger här och sover nu :), det är heeeeelt underbart men också väldigt kämpigt var det första halvåret.

    Jag tror på en son! Det skulle passa er 🙂

    Ska bli såå kul att följa dig genom detta, längtar! Mun Jula kom också i andra trimestern, med stormsteg 🙂

    Köp gosiga overzise tröjor och tröjor som är amningsvänliga. Köp bekväma BH:s och gärna i tyg som andas. Bomullslakannär skönt på natten och även en gravidkudde var min räddning i sista trimestern.

    Och unna dig allt sånt du älskar <3

    Ert barn lär bli sååååå vackert!

    Kram

  • cissi skriver:

    Då måste jag bara tipsa om de här jeansen som är ett budgetalternativ av de du kollar på. Jag är i vecka 16 och har köpt dem, såå sköna och fina 🙂
    https://www.mamalicious.com/se/sv/mm/hiddin-categories/skinny-mammajeans-20005895.html?cgid=mm-workwear-uge36&dwvar_colorPattern=20005895_BlackDenim

    kram!

  • Julia Clevler skriver:

    Har hamnat in på din instagram ibland men aldrig tidigare uppfattat att du har en blogg. Så kul att hitta hit och se att du är gravid, grattis!
    Jag har själv en dotter på 1 år, när jag var gravid och hittade plagg jag tyckte om så köpte jag ofta i större storlek, gärna modeller med oversize. Jag var liten och vägde in mig på 47kg men lade på mig allt mot slutet och gick upp 23 kilo. Kunde inte alls ha några utav mina nyinköpta kläder som jag hade tänkt, blev alldeles för stor för att korva in mig i dom. När magen väl började synas ordentligt framåt mitten av graviditeten så ville jag ha tighta kläder för att inte se ännu större ut. Levde till slut i mina gamla tighta klänningar i mjuka material. Bekvämt, snyggt och så slapp jag köpa på mig massa nya kläder som ändå inte kommer till användning när bebisen kommit 🙂 Lycka till med allt!

  • FrannyMcFee skriver:

    Stort grattis!!!! Du kommer säkert bli jättefin mamma!! Härligt och läsa dina tankar. Jag är och så gravid med mitt första barn! 11 veckor nu. Jag bor i San Francisco, och innan dess sex år i Los Angeles. Jag tror faktiskt vi träffades på fest i LA någon gång och jag har följt dig på instagram sedan dess. Älskar din blogg!!
    Jag är den första av mina vänner som skaffats familj. Antingen festar mina tjejkompisar eller koncentrera på karriären. Hade ni planerat att få barn så tidigt ?
    Kram

  • Kejtis skriver:

    Hej Sanne! Stort grattis till graviditeten! <3 Vi fick en liten kille för 6 veckor sedan och jag saknar redan att vara gravid haha. Älskar såklart att ha vår bebis på utsidan, men tyckte så himla mycket om att vara gravid.
    Angående kläder under graviditeten så körde jag väldigt mycket på tighta klänningar och kjolar i trikå, det matchade jag sedan med skjorta/blus och snygga tishor. Körde även på gravidjeans från Asos (där jag körde samma storlek som jag brukar ha). Det är ju alltid individuellt hur mycket man går upp i vikt men du verkar, precis som jag, ha en ganska nätt kroppstyp och jag fick i princip bara mage. I övrigt såg min kropp ut som vanligt så kunde därför ha många av mina vanliga kläder 🙂 Väldigt praktiskt haha 😛
    Varmt lycka till med graviditeten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.