MENU
17:35 | February 13, 2018

For all of you pregnant women – here’s a great work out for your third trimester

BABY 2018

För ett tag sedan frågade min lärare från Barren jag går på och har gått på sedan jag blev gravid om jag kunde vara med i deras “Prenatal Barre Work Out Video” alltså gravidanpassad barre i tredje trimestern och ja sa ja så den spelade vi in i lördags. Det är en 45 minuter träningsvideo så om du är gravid i 3e trimestern, kör hårt! Sjukt bra träning.

Hoppas ni gillar det <3 Vi alla tre i videon är gravida. Jag och min lärare Gia, vi har bf 6 dagar mellan varandra och vi ska föda med samma barnmorska på samma sjukhus så om vi åker in samma dag har jag sagt att vår barnmorska får springa emellan haha. Vore så sjukt, jag ska smsa henne när jag åker in så får hon göra detsamma.

One Response to “For all of you pregnant women – here’s a great work out for your third trimester”

Leave a Reply

  • (will not be published)