How I put myself together today when I did not feel on top

I morse vaknade jag med typ feberfrossa, jag var lite osäker på om det var feber eller hormoner, jag kände mig liksom inte sådär tung i huvudet eller som att jag hade ont i kroppen som om jag hade feber men känslan när jag vaknade var att jag hade haft världens feberdrömmar, jag vaknade precis hela natten och var helt svettig av både hormoner och mardrömmar. Ugh! Jag tror det kan vara så att kroppstemperaturen ändras vid det här skedet av graviditeten och min knäppa natt kan mycket väl nog bara varit att jag sov dåligt pga jag inte kommer ner i djupsömn. Men, jag låg kvar länge i sängen och jobbade, hade svinmycket jobb idag och har på riktigt inte släppt telefonen eller datorn sedan 07.00 i morse så nu för ett tag sedan tog jag en 2 timmars nap på soffan. Var helt slut! För övrigt när jag har tittat ut genom fönstret idag så har det varit den sjukaste dimman, se bild nedan, jag ser inte ut? Haha.

Aja, någon vidare sjukdom verkar det inte vara i alla fall. Jag mår inte dåligt så är bara lite trött efter en dålig natts sömn och rätt varm i kroppen. Jag flyger till NYC i morgon lunch för ett jobb och så passar jag på att sova kvar hos Ida för att få ut lite mer av NY. Det är så lustigt nu när jag börjar komma långt in i graviditeten så vet jag ju att jag inte kommer kunna åka iväg så mycket och just därför har jag ju ett sånt sug av att åka iväg haha. Men så sa jag till J i bilen ”Åh, jag har sådan NY abstinens” och samma dag fick jag en jobb förfrågan, jag ska vara med i en reklamfilm och jag bollade med min barnmorska som sa att det var ok att flyga, det är ju bara 1.5 h flyg! Jag tror J tycker det är jobbigare att jag ska flyga än jag själv. Men detta blir definitivt sista flyget… eller jag ska inte jinxa det, det är ju trade deadline 26e Februari men jag hoppas och tror inte J blir tradad nu. Man kan dock aldrig vara helt säker isåfall måste jag nog på ett plan, beroende på hur långt…. Well. If so, då tar vi det då.

Jag kände i alla fall idag att jag behövde pigga på mig lite inför morgondagen så jag åkte och fixade naglarna, köpte på mig massa nyttigheter, åt en pitayabowl och drack någon nyttig juice och så åkte jag och sprayade mig hos världens gulligaste Ashley, hon är så gullig som har Buffalo Skin Boutique där jag går. Nu känner jag mig lite mer redo för morgondagen!

J är i Ottawa så matchen står på i bakgrunden och jag ska snart packa lite inför i morgon, det är ju bara en natt men jag måste planera vad jag ska ha med mig, allt i garderoben passar ju inte direkt längre. Men, något som passar var dessa två fuskpälsarna jag fick hem idag. Hur mysiga? Alltså den ljusbruna är jag så kär i, sååå fin. Den ska jag flyga i i morgon! Nu ska jag koncentrera mig lite på matchen och så ska jag lägga mig så fort den är slut, längtar redan till J kryper ner i natt. Xo

Ljusbrun jacka HÄR och grå jacka HÄR. Jag bär XS i båda.

2 reaktioner på “How I put myself together today when I did not feel on top”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.