THOUGHTS..

Läste denna artikeln HÄR och kände för att dela med mig lite av mina tankar för jag tycker det är så intressant.

På dom platser jag bott på i USA kallpratas det konstant. I alla butiker, taxiresor, i hissen och med grannarna. I början var jag skeptisk, när jag vad 18 och bodde i LA och en man i min pappas ålder kom fram och frågade om jag letade efter något eller berömde mitt hår trodde jag att det var något skumt på gång och satte sig någon bredvid mig på bussen trodde jag att personen var ute efter mig haha. Nu i efterhand skrattar jag lite åt det! Jag har vant mig vid kallpratet och pratar gärna med alla möjliga människor, på flygplan, i olika slags köer m.m och vissa gånger går det bättre än andra…. Jag tycker det sociala småsnacket borde hyllas, oavsett om du inte riktigt bryr dig om hur personen i frågas dag blir så är det ju trevligare att dra iväg ett ”ha en fin dag” i hissen tex än att undvika ögonkontakt. Jag är allt för härligare stämning och gladare möten med människor så kallprat för the win!! <33

Nu nyligen sa en tjej till en av J’s lagkamrater ”Jag åkte med en uberchaufför som sa att han kände dig” Hmm, vem tänkte jag men det är väl en av alla dom jag snicksnackat med. Haha. Dock så får det ju finnas gränser, om jag tex går på massage är det ju förbjudet tycker jag för massören att prata. Senast jag var på en 1 timmes gravidmassage surrade den killen konstant, var riktigt less på honom efter det…..

Vad tycker ni? Kallpratar ni något? =)

 

2 reaktioner på “THOUGHTS..”

  • Annika skriver:

    Ja! Jag har blivit den där babblande typen i kassan ex. Min dotter som är 11 säger att jag är så pinsam som ska prata med alla jämt. Hehe. Det är nåt som kommit med åldern.

  • Ingrid skriver:

    Hej Sanne! Angående nåt helt annat än kallprat så tänkte jag bara börja med att tacka dig för att jag med hjälp av din sminkvideo hittade en ny favoritconcealer som du använde, hur bra är inte den? Jag hade letat efter en ny concealer i ett halvår eller så och nästan gett upp då ingen kändes helt hundra, så tack! Sen så beställde jag ditt röda kameraband idag, ser sjukt mycket fram emot att bära det till våren/sommaren och piffa till med lite färg! 🙂 Däremot kunde jag inte hitta någonstans på hemsidan där man signar upp sig för nyhetsbrevet? Ser fram emot kommande produkter i webshopen iaf, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.