Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:09 | May 5, 2012

Highlighter

Jag har läst mycket om DuWop’s highlighter och skönhetsfreak som jag är klickade jag hem en. Jag har använt många olika highlighters men denna i krämig form är min favorit hittills och jag är förälskad i färgen.

Jag ger den 5/5 i betyg. Lätt att applicerad, håller länge och skimrar jättefint. Jag använder DuWop doubleglow 7 i färgen Champagne. Jag applicerar den under ögonbrynen, i ögonvrån, kindbenen, lite på överläppen och ytterst lite på näsbenet.

Här kan du klicka hem den.


6 kommentarer6 kommentarer om “Highlighter”

  Hej Sanne! Till att börja med vill jag säga att jag älskar din blogg – du är så vacker från utsidan och in och din blogg känns så fräsch och äkta jämfört med många andra bloggar. Jag går sista året på gymnasiet och det är snart dags för bal vilket är en rätt stor grej i min hemstad med röda mattan, fina bilar och hela kitet. Du har så himla bra smak och jag älskar att du också tycker att less is more och jag förstår att som utbildad stylist är detta något du skulle kunna ta betalt för men jag hoppas att du kanske skulle kunna hjälpa mig ändå för jag har liiite panik. Jag har köpt den här klänningen http://imagesgonerogue.com/preview/01/hugo_boss11.jpg med dessa http://www.henrykole.se/shoes/group-nude-carvela.html skorna till – passar det? Och vad tycker du jag ska satsa på för accesoarer till och smink och hår? Jag skulle verkligen uppskatta ett svar men jag har full förståelse ifall du inte har tid eller lust 🙂 pussss

  Reply

  Hej Ida! Nej men gud, klart jag hjälper till =) ja det tycker jag absolut passar, du vill köra på helvitt eller? Du skulle ju kunna matcha klänningen med Zaras guldklackar och smycken med guld och oranget… hade varit snyggt! Kanske inte så mycket balkänsla över det dock. Vitt och vitt är ju väldigt stiligt och jag tycker det passar ihop! Jag skulle nog köra på mjuka lockar och en halvuppsättning och fina diamantörhängen, kolla glitter! Hoppas du fått någon hjälp! Du kommer vara superfin! kram kram

  Reply

  Hej! Jag kom och tänka på dom där greta skorna du köpte på have2have. Dom beiga…Skulle inte du kunna göra en outfit med dom?

  Kramar

  Reply

  dom beiga? jag har aldrig använt dom men skulle absolut kunna visa hur jag skulle styla dom. just nu ligger dom magasinerade men håll utkik i veckan så slänger jag upp ett kollage =) kram

  Reply

  Tack Sanne! Så himla snällt – det låter superfint 🙂 ska absolut köra på det 😉 kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här