Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:59 | June 30, 2012

Me, mom & dad

Igår kväll stack vi förbi Habaneras en sväng och vi alla fick med oss en massa fint hem. Därefter blev det vår favoritrestaurang Puccini där jag njöt av en Fruti di mare (stavning?) till förätt, det är en massa skaldjur i pesto och vitlök. YUM! SÅ jag. Därefter mumsade jag pepparstek med pommes och världens godaste pepparssås, heaven. Vi satt och mumsade i flera timmar och åkte till lägenheteten och somnade gott vid ett någongång, snacka om familjemys. Jag <3 middagar!


3 kommentarer3 kommentarer om “Me, mom & dad”

    Vad härligt ni har!! Snart ses vi! Njut nu du också!! 😉 Puss!

    Reply

    Hej Sanne! Du ser ut att ha det underbart! Tänkte höra vart den vita blusen på första bilden är ifrån? Är den köpt nyligen? Kram

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här