Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:37 | July 31, 2012

Its raining man

Nu har vi fått besök av svärisarna. Såå roligt att ha dom här och igår när dom kom fram fick inte bara svärfar paket för att han fyllt år utan även jag för att jag fyller om en vecka. Jag fick en massa fint och jag lovar att visa er några av godbitarna framöver, jag fick bland annat en så himla fin bricka som numera pryder vårt vardagsrumsbord. Åå vad nöjd jag är och tack så hemskt mycket!!

Nu har vi myst upp oss i soffan och regnet smattrar ner utanför, Swedish summer..

// My parents in law r here visiting right now, im so happy about it and yesterday they gave me a birthday gift!! Loved every single thing they gave me. Ill show u later! Right now the rain is pouring outside so we r dating the couch, swedish summer..


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här