Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:30 | October 31, 2012

Beauty Trick no 1.

Ett av mina absolut bästa skönhetsknep det är en bränna, det räddar det mesta, du får inte bara en slät och gyllenbrun hy utan även självförtroendet! Om du någongång känner att du vill vara extra fin och har något att speciellt att se fram emot där du vill vara lite extra fin tycker jag att det är ett självklart alternativ. Jag sprayade mig innan min bal, innan mina Nelly Catwalk Turnéer, viktiga plåtningar och andra stora festligheter och jag har varit så himla nöjd varje gång. Senast jag sprayade mig var inför det jobb jag gjorde på Feminints ettårsjubileum och det gav mig en riktigt egoboost, jag skulle gå runt och visa upp superfina och exklusiva underkläder och kände mig inte alls lika naken när jag fått en fin bränna! 

Jag går alltid till Jessica på Hötorgskliniken i Stockholm, hon är inte bara världens gulligaste tjej utan gör verkligen ett toppenjobb. När du kommer dit är det bra att ha peelat kroppen och du ska inte ha smörjt in den samma dag. Väl där bestämmer ni tillsammans vilken färg hon ska spraya dig i, jag har både kört på naturligare brun färg men även på en mer sommarbränna när jag känt för att vara lite extra brun.

Du kan sminka dig samma dag så fort färgen har torkat, dock inte med foundation. Beroende på vilken färg du väljer kan du duscha inom några timmar efter och då försvinner bronzern som är ett extra lager som ligger på, färgen försvinner alltså inte helt utan den håller i ca 2 veckor och du bör vara noga med att återfukta huden så att färgen håller sig jämn. 

Om du ska spraya dig inför något speciellt tillfälle skulle jag spraya mig dagen innan för bäst resultat. Nu vet ni tjejer vad ni ska göra inför Nyår eller andra roliga tillfällen, ni kommer inte att ångra er! Om ni bor i närheten av Stockholm, boka en tid på Hötorgskliniken idag. Hoppas ni gillar tipset!

// Best beauty trick ever, a tan. I always do a spraytan bef i have something really important and when i want to look extra hot. Try it!!


1 kommentarerEn kommentar om “Beauty Trick no 1.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här