Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:54 | October 31, 2012

Tonight. Delize, soccer, flowers and nerves.

Ikväll lagade jag Delize, det åt vi rätt så ofta förut men har totalt glömt bort det. Jag som tycker det är såå gott! Vill ni ha recept?

Vi har riktigt myskväll här med god mat, tända ljus, killarnas match och så lite nerver på det.. Vintern är inte så pjåkig ändå. Särskilt inte när man har resor att se fram emot, då är den helt underbar =)

// Made delize tonight, love it. We are having a really cozy night.. nice food, soccer game and candles. Winter isn’t that bad tho.. especially when u have something to look forward to.. like sunny vacas! =)


1 kommentarerEn kommentar om “Tonight. Delize, soccer, flowers and nerves.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här