Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:34 | December 30, 2012

The day before..

Dagen före Nyår. Jag vaknade före alla andra i huset i morse (är hos svärisarna fortfarande) jag tror minsann det är lite stress som spökar, har lite svårt att slappna av när det finns tusen saker att göra. Jag har varit uppe nu och skrivit ut alla snappsvisor, ska rulla ihop dom och knyta rosetter runt nu. Idag måste vi inhandla det sista för i eftermiddag har jag tänkt att duka upp hela långbordet och se så det blir bra eller om det är något som fattas. Jag vet ju hur det brukar vara, till exempel när jag & Bella styrde med Style by Tyra eventet förra vintern, herregud, det dök en miljon saker som skulle göras samma dag. Hoppas verkligen vi kan slippa det denna gången. Det ska bli SÅ roligt att styra nyårsfest så det är inte sant, jag tycker nästan vi borde göra det till en tradition!

Nu är det dags att pyssla om mig själv lite innan jag ska fortsätta och med det menar jag en dusch och borsta håret typ, legat lite på latsidan senaste dagarna. Efter det ska det vikas servetter, hämta min nyårsklänning som jag sytt in, åka och shoppa locktong och sminkprylar och sedan ska vi hem till mig och fixa med allt.

So long!

// I woke up early, got so many things to do before tomorrow… nye! Wow. Now i need to take a shower before we need to go get my nye dress, buy some beuaty products and then go and get all the last stuffs that we need… This is so much fun even tho it’s stressful.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här