Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:22 | January 31, 2013

En krigares själ

Finner inte riktigt några ord.. Jag har skrivit några rader, suddat, skrivit, suddat men det finns inget som känns rätt att skriva. Känner bara att jag måste dela med mig av den här videon som Juniors vänner tillägnat honom <3


7 kommentarer7 kommentarer om “En krigares själ”

  det finns som sagt inga ord, tänker på alla er som sörjer någon <3
  min kusin förlorade sin mormor igår och det gör så ont i mig fast det inte är någon i min närhet. vi måste ta hand om varandra medan vi kan! <3

  Reply

  det finns som sagt inga ord, tänker på alla er som sörjer någon <3
  min kusin förlorade sin mormor igår och det gör så ont i mig fast det inte är någon i min närhet. vi måste ta hand om varandra medan vi kan! <3

  Reply

  Så fint gjort av dom, jag känner med till tusen.

  Reply

  Jag har skickat ett mejl till dig om lite frågor. Skulle vara jätte tacksam om du kunde svara eller så. Kram !

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här