Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:59 | September 17, 2013

Got me, travel again..

Ok tjejer! Det blev lite ändring i min plan men flyger ner till Stockholm i morgon för att spela in första podden. Nu vill jag att ni slänger in en kommentar om vilka ämnen ni skulle tycka var intressanta att vi tog upp? Vi har redan spånat på en del olika men vill höra vad just NI skulle tycka var kul?

SHOOT! 

(Och som ni förstår släpps första very very soon)

29477_10150178564755291_298076_n


4 kommentarer4 kommentarer om “Got me, travel again..”

    Relationer både vänskap men framförallt kärlek. Vilka “krav” man ska ha och vad man inte kan kräva.
    Mode.
    Var personliga! 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här