Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:43 | October 30, 2013

SAME EVERY YEAR.

Jag kan tala om att ni där ute som har svårt att hitta vinterskor inte är ensamma. Jag har själv lika svårt varje år. Jag är ju inte överförtjust i vintern, det är mysigt till en början och hela December är ju underbar men vintern är för lång. Jag har lika gärna kunnat bo i ett varmt land året runt! Any ways. Nu när jag är bosatt i ett kyligt land så behövs det såklart varmare kläder och just vinterskor är ju en del av det, jackor tycker jag inte är svårt men just skor har varit ett “problem” varje år, minns när jag var liten och envisades med gympadojjor hela vintern, vägrade stora klumpiga vinterkängor. Smart, för jag såg ju inte mindre töntig ut i tunna gympaskor.. =)

Nu har jag fått önskemål om att visa upp lite alternativa vinterskor för i år och det finns ju en hel del men här nedan har jag valt ut sådant jag själv skulle bära. Jag kan ju inte låta bli att inhandla ett par Uggs varje år då det är det skönaste man kan ha sätta sina fötter i, dom värmer och så är dom som riktiga sköna mysiga tofflor men dom använder jag endast till vardags när jag inte ska göra något speciellt. Stövlarna nedan från Michael Kors (till v.) fick jag just upp ögonen för, dom är fodrade och ska vara en riktig vintersko. Riktigt stiliga för att vara en vintersko, skönt också med en hög sko som går upp lite på benet. Michael Kors har även i år släppt superfina Uggsliknande skor, dom svarta skulle jag gärna bära i vinter, blir genast lite stiligare med gulddtryck på, säljs på Nelly. Den bruna kängan är signerade Isabel Marant, i dom är det som en liten klack precis som i hennes populära sneakers så dom kommer man upp lite i, i would like that… Dom två andra finare stövlarna är sådant som är smart att bära till festligare tillfällen då man för det första kommer upp lite när det är snö och så är dom höga i skaftet vilket gör att det värmer lite extra, skönt om man ska bära kjol/klänning och bara ha strumpyxor!

Skärmavbild 2013-10-30 kl. 16.24.45

Uggs länk, Michael Kors uggs länk, Michael Kors stövel länk, Lårhöga (högst upp) länk, lårhöga till höger länk, Isabel Marant bruna länk.

 


2 kommentarer2 kommentarer om “SAME EVERY YEAR.”

    hej sanne!! jag undrar om du skulle kunna visa lite vinterjackor? har svårt att hitta en jag vill ha och skulle uppskatta om du ville visa några snygga både dyra och inte så dyra:) tack på förhand, kram!!:)

    Reply

    Svulle du kunna lägga upp lite billigare varianter också?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här