Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:50 | October 30, 2013

U WANTED TO KNOW.

Så skönt med färgade fransar & bryn, jag har inte rört dom sedan dess trots att jag jobbat. Jag har ganska mörka i mig själv men det blir betydligt bättre med lite hjälp, mina fransar är så ljusa i topparna alltid. Så skönt att känna att ansiktet ser hyffsat piggt ut utan mascara och ifyllda bryn när man vaknar..

Jag har samlat ihop alla era frågor kring mitt hår och även kring frans/brynfärgen nu så jag ska prata ihop mig med My så kommer svaren upp i morgon kväll.

IMG_4996

IMG_4997

1 kommentarerEn kommentar om “U WANTED TO KNOW.”

    Dela gärna med dig vilken brynskugga du använder till dina bryn?;-)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här