Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:32 | October 31, 2013

IT’S ALL IN UR HEAD.

Min dag började inte alls bra, jag satt och tittade på Efter Tio med Malou i morse och blev berörd av en mans historia om sin livs kärlek han förlorat för tre år sedan. Jag är en sådan känslomänniska och har gått och varit grinig sedan dess, nästan gråtfärdig. Jag får försöka ha framförhållning i fortsättningen och kolla upp vad som ska visas på Efter Tio nu för är det något sorgligt måste jag förbereda mig haha. Men, en god lunch, Mr och ett skypemöte med John har fått mig på andra tankar! Allt sitter i huvudet..

Och hur går jag klädd idag? I jeans från Citizen of Humanity, Jacka Zara, Blus H&M, Väska Mulberry och skor Scorett.

DSC_0399 DSC_0409 DSC_0419 DSC_0420

2 kommentarer2 kommentarer om “IT’S ALL IN UR HEAD.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här