Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

5 kommentarer om “FROM MALENE BIRGER.”

  Hej Sanne!

  Jag undrar om du använde/använder det originala foundationet eller det matta från Bare Minerals?

  Tacksam för svar

  Reply

  Kommenterade innan, men det kom nog inte fram så jag försöker igen:
  Fick hem din tröja förra veckan, SÅ fin, älskar den! hade den på julafton och kände mig enkel som jag ville ha det, men ändå väldigt fin tack vare tröjan, you go girl!

  Har lite funderingar, nästa vinter ska vi nog åka iväg, vi har funderat på thailand en del, men så har jag sett att du varit i kap verde, vad kan du rekommendera, thailand eller kap verde?
  Var på de olika ställena har du varit och vilka bolag har ni rest med?
  Frågar dig för du är ute o reser en hel del och verkar ha sett en hel del av världen, kanske har du något annat smaskigt tips på en vinter resa? Skulle verkligen uppskatta ett svar.
  Ta hand om dig, kramar.

  Reply

  Vad kul! Gud vad roligt att höra =) Den är riktigt bra, enkel och snygg! Kap Verde var bra men inget jag tror jag skulle åka till igen, finns inget speciellt att se men absolut underbart att åka till om man bara vill slappa.. Jag älskar Syd Afrika, mitt absoluta favorit resemål! Om ni vill sola bada (dock inte i havet) äta extremt god mat för en billigare peng än Thailand trots mycket högre kvalité, dricka gott, gå på riktigt feta klubbar, besöka vingårdar, upptäcka massa sevärdigheter och hänga på den absolut coolaste platsen på jorden skulle jag välja Kapstaden, vilken stad. Thailand är ju bra, man vet vad man får för pengarna.. oftast väldigt solsäkert och sådär. Om ni åker 2 veckor kan ni nästan åka var som helst, jag har hört mycket bra om Mexico men även Miami.. Finns ju så mycket. Vi funderar på att åka till Kuba nästa år, dessutom ska jag till Kapstaden i November, kan bara inte vänta! stor kram och gott nytt år!

  Reply

  Tack så jätte mycket svaret! Ska kolla upp tipsen jag fick, gott nytt år till dig också! Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här